Revelation

Revelation - Paul van Dyk poskrbel za plesno eksplozijo PDF Natisni E-mail

Dance Republic je sinoči svoje državljane na največjem dvoranskem dogodku v Sloveniji znova popeljal v ekstazo plesa. Paul van Dyk, ki smo ga po devetih letih končno dočakali, pa je ponovno potrdil, da je mojster elektronskih ritmov, ki sodi v sam vrh svetovne glasbene scene. Množica je na Gospodarskem razstavišču plesala v ritmih housa, trancea in techna do jutranjih ur.

Kar 17 didžejev je v treh dvoranah in na petih prizoriščih poskrbelo, da je Dance Republic – Revelation party, ki ga bomo pomnili. Paul van Dyk je v Ljubljani z več kot tri ure dolgim setom obeležil 10 let delovanja založbe Vandid records in party navdušencem v zvočni obliki ponudil retrospektivo devetnajst let trajajoče kariere. Na prizorišču Land of Mystery so se ljubitelji plesnih ritmov lahko naužili njegovih hitov kot so Home, White Lies, We Are Alive, We Are One in drugih.

Nina Pušlar je kot posebna gostja dokazala, da se tudi na elektronskih dogodkih ob dobrem vokalu naježi koža. Skupaj z Elyksirjem je privlačna gospodična pripravila remiks skladbe Dež in pred nastopom Paula van Dyka temperaturo na Gospodarskem razstavišču dvignila do vrelišča.

Vsak obiskovalec si je na dogodku Dance Republic – Revelation izbral svojega favorita. Obiskovalci so na spletni mreži Facebook zapisali takole:

Matej: »Paule ga je dobr pokal.«

Dejan: »Odlično, ampak Ottaviani mi je bil za odtenek boljši :)«

Grega: »Tole je bilo pa izvenzemeljsko! ŠE VEČ TAKIH PARTYJEV!«

Romana: » noro je blo...ni da ni ;)))Paulek je CAR!!!♥ «

Da se Slovenci znamo zabavati, pa je potrdil tudi Funkerman, ki je ob Arnu Costu in Deanu Deenu zavzel oder Land Of Freedom. »Rad se vračam v Ljubljano, ker postaja sinonim za dober party. Slovenci ste popolnoma nora publika«, je povedal po nastopu.

Dance Republic je tako s partyjem Revelation svoje državljane uradno popeljal v poletje. Nova glasbena poslastica prihaja kmalu. Več na www.dancerepublic.si.

Hvala, ker ste bili z nami.Video reportaža

Če si želite ogledati ta video, si morate prenesti Flash Player