Tiesto

Tiesto - "Razstrelil" Gospodarsko razstavišče PDF Natisni E-mail
Gospodarsko razstavišče v Ljubljani je sinoči pokalo po šivih, ko je za mešalno mizo stopil legendarni Tiësto. Dokazal je, da je pravi mojster spektakla in veliki ljubljenec množic, ki nikogar ne pusti hladnega. Danes bo spektakel ponovil še enkrat in obljublja nepozaben večer!!!


Med obiskovalci je po končanem spektaklu odmevalo: »Bilo je noro in nepozabno, kapo dol Tiëstu, dokazal je, da je najboljši!« Veliko pozitivnih odzivov pa sta požela tudi Dean Deen in Funkerman.

Na Tiëstovem repertuarju so se sinoči znašli hiti kot so Adagio for Strings, Traffic, Dance4life, He's a Pirate ... Tako kot je obljubil, pa je v Ljubljani testiral tudi nekaj novega, še neslišanega materiala. Za dogodek izpeljan na svetovni ravni je bila polek Tiësta zadolžena tudi produkcijska ekipa Unlimited productions, ki je poskrbela za tehnično dovršenost dogodka in dodatne efekte na prizorišču. Nikakor pa ne moremo mimo zelo uspešnega ogrevanja publike, za katerega sta poskrbela slovenski didžej Dean Deen in Nizozemec Funkerman. Slednji je v velikem slogu dvignil temperaturo do viška in naredil prostor za Tiësta, ki je s svojim setom začel ob 1. uri zjutraj in končal nekaj minut pred 5. uro zjutraj.

Danes še en spektakel!
Tudi danes zvečer se na obeta spektakel. Vrata na prizorišče se bodo odprla ob 20.30. uri. Temu bo sledil oseben pregled obiskovalcev s strani varnostne službe in nato zabava do jutra. Obiskovalce še opozarjamo, da vstop na prizorišče brez osebnega dokumenta ne bo možen, prav tako pa organizator priporoča prihod na prizorišče do 23. ure, saj se boste tako izognili gneči.  
Vstopnice za današnji dogodek so še vedno v prodaji, cena, ki jo boste odšteli pa znaša 35 EUR. Na voljo je tudi še nekaj posebnih VIP vstopnic, njihova cena pa je 50 EUR. Kupite jih lahko tudi na vhodu na prireditev.
Se vidimo zvečer. Noro bo!

Video reportaža

Če si želite ogledati ta video, si morate prenesti Flash Player